Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Цивільний захист з добровільними пожежними командами (ДПК) для громад-партнерок Проєкту USAID «ГОВЕРЛА»

Зустріч
02.03.2023

В рамках грантового проєкту «Цивільний захист з добровільними пожежними командами (ДПК) для громад-партнерок Проєкту USAID «ГОВЕРЛА» 28 лютого 2023 року пройшла зустріч з експертами Фонду Міжнародної Солідарності в Україні.

Протягом заходу розглянуто питання матеріального резерву та резервного фонду громади на ліквідацію надзвичайних ситуацій та пожеж на 2023 рік, наявного обладнання та кількість особового складу пожежних частин.

Проведено аналіз стану цивільного захисту Диканської громади, загальної кількості зареєстрованих внутрішньо-переміщених осіб, що проживають на території громади.

З метою мінімізації ризиків наголошено на необхідності проведення постійного моніторингу та аналізу ситуацій щодо загрози виникнення надзвичайних ситуацій, підтримки у готовності засобів реагування.

На даний момент актуальними питаннями є створення пожежного депо та відповідного комплектування місцевої пожежної охорони, введення в експлуатацію найпростіших укриттів та будівництво нових для відновлення повноцінного навчального процесу по освітніх закладах громади.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше