Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Робоча зустріч

Податкова інформує
11.08.2023

10 серпня 2023 року відбулась робоча зустріч за участю начальника Диканської ДПІ Ольги Селецької із секретарем Диканської селищної ради Вячеславом Лозою та керівниками структурних підрозділів, організацій по питанню роз’яснення вимог Закону України від 30 червня 2023 року №3219-ІХ «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо особливостей оподаткування у період дії воєнного стану». Особливу увагу було звернуто на обов’язковість застосування РРО/ПРРО суб’єктами господарювання та відновлення положень щодо відповідальності суб’єктів господарювання за порушення вимог Закону України «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг» з 1 жовтня 2023 року.

Начальником податкової інспекції було запропоновано до застосування безоплатне ПРРО від ДПС, функціонал якого відповідає законодавчим вимогам, а придбання, оновлення та застосування не потребує витрат та спеціальних навичок користувача.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше