Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Оголошення про повірку засобів вимірювальної техніки іонізуючого випромінювання

Оголошення
24.05.2023
Доводимо до відома керівників підприємств, установ та закладів Диканської громади, що в період 30-31 травня, 01 червня 2023 року в місті Полтава фахівцями Державного підприємства «Київський обласний науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації» будуть проводитись роботи по повірці дозиметричних та радіометричних приладів. В зв’язку з цим пропонуємо Вам здійснити повірку наявних засобів вимірювальної техніки. 
Робота спеціалістів буде здійснюватись безпосередньо із замовниками. Повірка приладів буде здійснюватись на платній основі, згідно встановлених тарифів та умов викладених у листі ДП «Київоблстандартметрологія» , копія листа додається. Місце прийому та видачі засобів вимірювання уточнювати безпосередньо  у представниками ДП «Київоблстандартметрологія» 
 
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше