Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Презентація спільної діяльності Диканської добровільної пожежної охорони, та Диканської місцевої пожежної охорони

Інформація
06.09.2023

5 вересня в селищі Диканька відбулося офіційна презентація спільної діяльності Диканської добровільної пожежної охорони, та Диканської місцевої пожежної охорони в ході якої відбулося ознайомлення із наявною технікою та спорядженням. Під час функціонування Диканська ДПО буде співпрацювати з Диканською МПО, яка має в своєму розпорядженні пожежний автомобіль АЦ-40(130) 63 Б.
Створення та дієва співпраця цих підрозділів — надасть можливість забезпечити захист населення та територій громади від надзвичайних ситуацій, оперативно реагувати на них. Місцева пожежна охорона дає можливість швидше дістатися вогнеборцям до місця виникнення пожежі, а це дозволить зменшити матеріальні втрати та вчасно надати допомогу постраждалим.
До участі в даному заході залучались секретар Диканської селищної ради, представники 11 ДПРЧ 1 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Полтавській області та Полтавського РУ ГУ ДСНС України у Полтавській області.

Слід зазначити, що працівники місцевої пожежної охорони пройшли необхідне навчання та отримали відповідні допуски для проведення аварійно-рятувальних робіт та гасіння пожеж.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше