Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Добровільна пожежна охорона

Інформація
27.04.2022

У зв’язку з необхідністю забезпечення надійної пожежної безпеки на території Диканської територіальної громади, своєчасного реагування на надзвичайні ситуації, створення безпечних умови життєдіяльності та добробуту громадян, як життєво важливих інтересів людини, суспільства та держави розглядається питання створення пожежно-рятувального підрозділу добровільної пожежної охорони.

Членом пожежної охорони на добровільних засадах може бути особа, яка досягла 21-річного віку і здатна за своїми здібностями та станом здоров’я виконувати покладені на неї обов’язки.

В разі виявлення бажання увійти до складу пожежно-рятувального підрозділу добровільної пожежної охорони прохання звертатись до відділу містобудування, архітектури та ЖКГ Диканської селищної ради  або за телефоном 095-16-45-899.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше