Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Повідомлення про початок підготовки аналітичного звіту по внесенню змін до Історико- архітектурного опорного плану та Генерального плану селища Диканька

Оголошення
29.02.2024

Відповідно до статті 23 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» та Порядку проведення містобудівного моніторингу, затвердженого наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 01 вересня 2011 року №170 (у редакції наказу Міністерства розвитку громад та територій України від 14 грудня 2021 року №333)», повідомляємо про початок підготовки аналітичного звіту за результатами проведення містобудівного моніторингу.

Підстава для проектування: рішення «Про проведення містобудівного моніторингу розробленої містобудівної документації»  № 7 від 09.02.2024 року другого пленарного засідання сорок дев’ятої сесії восьмого скликання Диканської селищної ради. 

Відповідальна особа за організацію розгляду пропозицій – відділ містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Диканської селищної ради.

Пропозиції можуть надаватися особисто, в усному та письмовому вигляді на адресу замовника:

Поштова адреса: 38500, Полтавська область, Полтавський район.,

селище Диканька, вул. Незалежності,133

E-mail: dykanka.rada@gmail.com,

або за номером телефону +380535192654

Прийом пропозицій розпочинається через 2 робочі дні після публікації інформаційного повідомлення.

Термін подання пропозицій – протягом місяця.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше