Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Подарунки від Європейського Союзу

Інформація
27.09.2022

Війна в Україні раптово та безжалісно змінила все наше життя, життя наших діток. Вони не обирали цю долю – війна сама зайшла у наш дім.
У такий важкий для нашої країни час Європейський Союз коштами Європейського інвестиційного банку продовжують підтримувати Україну та надавати підтримку дітям, які вперше цього року пішли до школи .
Тож 22 вересня 2022 року для учнів 1 та 2 класів Опорного закладу «Диканський НВК» приємною несподіванкою стали чудові подарункові набори з наплічників, теплих пледів, та термокухлів, які отримали 118 дітей.
Подарунки дітям вручили начальник відділу освіти Диканської селищної ради Нос Наталія Миколаївна, директор Опорного закладу Горячун Надія Євгеніївна.
На зустріч завітала мама першокласниці Передерій Оксана Сергіївна, яка від щирих дитячих сердець та від усіх батьків висловила величезну подяку за розуміння, благодійність!
Хочеться нагадати, що Європейський Союз коштами Європейського інвестиційного банку реалізував проект капітального ремонту будівлі Опорного закладу «Диканський НВК імені М.В. Гоголя»
Величезне «Дякуємо» нашим європейським партнерам та Програмі ООН по розвитку і відбудові України за добросердечність, всебічну підтримку!
Приємно знати, що Європа з нами і Міжнародні та благодійні організації підтримують Україну в скрутний та нелегкий час.
Бажаємо процвітання всим хто в такий скрутний час підтримує нас та наших дітей. Прямуємо разом до Перемоги!»

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше