Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Переваги використання електронних сервісів

Податкова інформує
03.05.2023

Працівники Диканської ДПІ ГУ ДПС у Полтавській області щоденно проводять  роботу в напрямку популяризації спілкування платників податків з органами ДПС в режимі он-лайн. 

Завдяки роботі електронних сервісів ДПС платники податків мають можливість безкоштовно підготувати і подати у режимі реального часу електронну звітність, отримати необхідну послугу, довідку чи інформацію не виходячи з офісу чи дому. Саме працівники ДПІ активно працюють для збільшення кількості користувачів подачі звітності до податкової служби засобами телекомунікаційного зв’язку, адже це зручно, швидко та значно економить час. 

 Щодо практичної допомоги, то працівники Диканської ДПІ  в доступній формі демонструють зручність та простоту роботи з електронними сервісами ДПС та надають платникам податків практичну допомогу при поданні звітності через Електронний кабінет.  

Зокрема, платник податків стає користувачем електронного кабінету (http://cabinet.tax.gov.ua )  та набуває право подавати звітність в електронній формі і вести листування засобами електронного зв'язку в електронній формі після проходження в електронному кабінеті електронної ідентифікації онлайн з використанням кваліфікованого електронного підпису. Вхід до «Електронного кабінету» здійснюється за адресою: https://cabinet.tax.gov.ua , а також через офіційний веб-портал Державної податкової служби України https://tax.gov.ua . Щоб ним скористатися, немає потреби встановлювати додаткове програмне забезпечення, для цього достатньо лише скористатися електронним підписом, який кожен бажаючий може отримати у будь-якому Акредитованому центрі сертифікації ключів, у тому числі самостійно за допомогою Інтернет-банкінгу.  

Диканська ДПІ ГУ ДПС у Полтавській області

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше