Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Оголошення про зустріч з батьками учасників зразкових танцювальних колективів "Квітограй" та "Нове покоління"

Зустріч
26.06.2024

Шановні батьки учасників зразкових танцювальних колективів "Квітограй" та "Нове покоління"!

Запрошуємо Вас на зустріч із керівництвом Диканської селищної ради та галузі культури і освіти для отримання детальної інформації щодо ситуації, яка склалася під час гала – концерту в рамках проєкту «Світ майбутнього очима дітей» 13 червня 2024 року.

Під час зборів Ви зможете задати питання секретарю Диканської селищної ради, заступнику голови з питань діяльності виконавчих органів та начальнику відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Диканської селищної ради та відділу культури та туризму Диканської селищної ради.

Нагадаємо, що зустіч відбудуться сьогодні 26.06.24 об 18 годині у селищному будинку культури, про що Вас та керівника вчора повідомила директор СБК.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше