Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Міжнародний день волонтерів

Дякуємо
04.12.2022

Сьогодні, як ніколи раніше, ми розуміємо наскільки важливою є роль волонтерів і для нашої громади і для всієї  України. Війна з росією змусила нас переосмислити свої пріоритети і визначити, що для нас найважливіше – це жити у мирі на своїй рідній землі! Цьому виклику гідно протистоять наші земляки, яких дуже і дуже багато – перелічити всіх – не вистачить сторінок, але всіх їх ми і так добре знаємо.

Це люди які, розуміючи усю міру відповідальності, не залишаються осторонь, а кожного разу з повною самовіддачею допомагають нашим хлопцям не передовій, нашим добровольцям громади, тисячам людей, для яких Диканщина стала другою домівкою. І які не потребують ніяких подяк, а просто роблять свою справу, знаючи, що так правильно.

Сьогодні, у Міжнародний день волонтерів, хочемо подякувати кожному з Вас за активність, людяність та безкорисливу працю. Нехай Ваше добро завжди повертається до Вас сторицею! Хай Бог береже Вас та Вашій родини!

Доки в наших серцях є місце для допомоги, чуйності, доброти та співчуття, Україна житиме і процвітатиме.

Від імені депутатського корпусу, виконавчого комітету

секретар Диканської селищної ради                                       Вячеслав ЛОЗА

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше