Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

100 лілій в 100 громад заради Перемоги

Інформація
24.05.2022
Шановні жителі та гості селища, які вже стали частиною громади, запрошуємо Вас долучитися до висаджування лілій на алеї Слави ЗСУ в Диканьці.
Загалом у цьому проєкті беруть участь 100 громад по всій країні, сім із них – на території Полтавської області. Акцію «100 лілій в 100 громад заради Перемоги» ініціювала газета Сільський Вісник у партнерстві з Асоціацією сільських, селищних та об’єднаних громад України за підтримки CIB Holland B. V.
Чому лілія?
Лілія квітка миру, квітка перемоги вже кілька тисячоліть для людства слугує символ незламності, свободи, надії. Нині лілія набуде нового свого історичного значення. Різнокольорові лілії, як символи різних народів, які в Україні борються за незалежність з російськими загарбниками. Увесь світ приєднався до визвольної боротьби України. Добровольці з Польщі, Грузії, Білорусії, Франції та інших країн стали пліч о пліч з Українцями, які гинуть та мужньо стоять проти окупантів.
Громади в тилу тримають свій фронт, підтримуючи збройні сили. Тисячі машин гуманітарної допомоги, їжа виготовлена власноруч, одяг взуття, все що потрібно воїнам їде на фронт в різні гарячі точки. ЗСУ знають, що рідні їх підтримують та моляться за їх повернення. Черговий публічний акт підтримки , який додасть сил для перемоги – формування алей Слави ЗСУ у громадах України.
Тож, запрошуємо небайдужих жителів та гостей селища завтра, 25 травня, прийти в парк Слави на 10 годину та сформувати нашу алею Слави ЗСУ! Перемога незабаром настане, а створена спільно алея буде нагадувати про важливість триматися разом!
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше