Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Комплексна медико-соціальна допомога для Диканської громади.

Інформація
07.07.2022

Комплексна медико-соціальна допомога для мешканців та мешканок Диканської громади стала можливою завдяки результативній співпраці керівництва громади, неурядової організації CO «Light of Hope»/БО «Світло надії» , міжнародних організацій IOM Ukraine та UNICEF Ukraine.

Щотижня здійснюються виїзди мобільних бригад , що надають медичну допомогу безпосередньо у старостинських округах нашої громади, найближче до тих, хто потребує цих послуг.

Більше 200 осіб мали змогу вже відвідати профільних лікарів - кардіолога, педіатра, невролога, отримати медичні призначення та безоплатні ліки.

Також сьогодні 54 сім'ї вимушено переміщених осіб отримали компенсацію за витрати на найнеобхідніші речі та продукти харчування. Всього компенсовано на суму 53 303 тисячі грн. Робота триватиме і надалі!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше