Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Допомога внутрішньо переміщеним особам

Інформація
07.05.2022
До уваги внутрішньо переміщених осіб, які офіційно зареєстровані на території Диканської селищної територіальної громади та наразі проживають в селищі Диканька, с. Василівка, Великобудищанському старостаті (с. Великі Будища, с. Чернечий Яр, с. Писарівщина), Стасівському старостаті (с. Стасі, с. Михайлівка, с. Слиньків Яр, с. Гавронці, с. Кам'янка)
З 09.05.2022 року ви можете отримати продуктовий набір для переселенців від Полтавської обласної військової адміністрації.
Адреси видачі : смт. Диканька - вул. Незалежності, 119 приміщення селищного будинку культури
Великобудищанський старостат - с. Великі Будища, вул. Юрія Кононенка, 31, адмінприміщення
Стасівський старостат - с. Стасі, вул. Миру, 40, адмінприміщення
Час роботи: з  9.00 до 17.00
З собою обов'язково мати довідку ВПО та паспорт!
(Один набір – для однієї людини, також одна людина – батько, мати і так далі – можуть отримати продуктові набори на всю родину. Для цього необхідно мати довідки про взяття на облік ВПО для кожного члена сім’ї)
На території населених пунктів інших старостатів Диканської територіальної громади видачу продуктових наборів забезпечать старости починаючи з 10 травня 2022 року.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше