Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Добровільний пожежний рух в Україні набирає обертів

Інформація
01.02.2023

Добровільний пожежний рух в Україні набирає обертів. З початку повномасштабного вторгнення держави-агресора, цивільний захист став пріоритетним напрямком розвитку для великої кількості українських громад. Інформуємо про створення виконавчим комітетом Диканської селищної ради Диканської добровільної  пожежної охорони (ДПО). З 11 по 19 січня 2023 року члени  даного формування пройшли навчання з метою отримання необхідних знань та навичок. Враховуючи, що Диканська селищна рада входить до переліку громад-партнерок Проєкту HOVERLA / проєкт USAID в Україні,   оплата за навчання здійснювалась за рахунок міжнародної допомоги.

        Окрім підрозділу ДПО на території Диканської громади передбачається створення підрозділу місцевої пожежної охорони (МПО). Бажаючі долучитись до участі в роботі вказаних підрозділів можуть звертатись до Диканської селищної ради  або за телефоном.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше