Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Дні пам’яті та примирення і перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

Пам'ятаємо
08.05.2022

Дорогі земляки!

Цьогоріч 8 і 9 травня – дні пам’яті та примирення і перемоги над нацизмом у Другій світовій війні – Україна відзначає в умовах повномасштабної військової агресії росії проти України.

Друга світова війна стала найбільш кривавою і жорстокою в історії людства (загинуло від 50 до 85 мільйонів людей). І ми вшановуємо пам’ять кожного, хто боровся з нацизмом, хто загинув на фронтах тієї війни, хто звідав остарбайтерського хліба, хто трудився у тилу, наближаючи перемогу. Ця пам’ять є моральним обов’язком українців.

Нині, як і в роки Другої світової війни, підступний агресор топче українську землю. На нашу незалежність і територіальну цілісність посягнула путінська росія, вона загрожує миру у всій Європі.

Пам’ятаймо: Друга світова війна закінчилась зусиллями дипломатії, але виграна вона була сміливими воїнами та зброєю. Як і 80 років тому ми захищаємо свою землю і свою Вітчизну від агресора-окупанта, стоїмо за свою землю, і це додає нам додаткових сил.

Хай Бог і рідна земля оберігають наших воїнів, хай обминуть їх кулі і все зле.

Мир обов’язково запанує. Україна матиме нове державне свято перемоги над сучасним нацизмом.

Щиро зичимо вам віри, стійкості, здоров’я. Перемогли нацизм – переможемо і рашизм!

Слава Україні!

 

Від імені виконавчого комітету, депутатів селищної ради – селищний голова Сергій ДАВИДЕНКО

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше