Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Аварійне відключення, яке може статися любої миті та не може бути спрогнозоване!

УВАГА
21.10.2022

Шановні мешканці Диканської громади!

В останні дні до Диканської селищної ради поступає велика кількість звернень щодо відключення світла в населених пунктах громади.

Шановні земляки не забуваємо, що ВІЙНА продовжується, ворог всього за 10 днів знищив більше 30 енергогенеруючих потужностей та енергетичної інфрастуктури нашої держави!

А споживачів залишилась та ж сама кількість!

Навантаження на енергосистему України стрімко збільшилось!

 

Щоб не допустити дисбалансу та розвалу енергосистеми країни Президент України, керівники обласних військових адміністрацій та місцевих громад, НЕК «Укренерго» неодноразово зверталися до ВСІХ споживачів обмежити споживання електроенергії.

«Обмеження споживачів, які ми вводимо сьогодні, необхідні саме для того, щоб енергосистема залишалася стабільною. Це вимушені заходи, які не є свідченням розвалу енергосистеми, а навпаки, говорять про те, що ми все контролюємо, що відбувається в нашій системі», - сказав голова правління НЕК «Укренерго» Володимир Кудрицький під час ефіру для ICTV

«Ми вдячні споживачам, за те, що вони відгукуються та намагаються контролювати своє споживання. Важливо не переставати заощаджувати, нам всім потрібно економити не тільки в пікові години споживання. Енергетикам потрібний час для відновлення пошкоджень через ворожі обстріли», - підкреслив Володимир Кудрицький.

 

Вчора 20.10.2022 року Диспетчерській центр  НЕК «Укренерго» вимушений ввести тимчасове контрольоване обмеження споживання електроенергії в Харківській, Сумській, Полтавській областях. Причина – різке збільшення рівня споживання електроенергії !

ЦЕ є аварійне відключення, яке може статися любої миті та не може бути спрогнозоване!

Щоб не допустити цього звертаюся до всіх організацій, установ, підприємств здійснити усі можливі заходи щодо зменшення енергоспоживання.

Шановні приватні підприємців в черговий раз прошу в вечірній час виключити всю зовнішню рекламу!

Також за словами представника ТОВ «Полтаваобленерго» проводяться також  планові відключення на 1,5 год третини Диканської громади, потім іншої третини і т.д.

Якщо буде можливим (!) ТОВ «Полтаваобленерго» опублікує графіки планових відключень по Диканській громаді.

 

Подбаємо сьогодні всі разом, щоб завтра бути із світлом!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше