Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

АТ «ПОЛТАВАОБЛЕНЕРГО» інформує, що У ряд зняв обмеження на відключення побутових споживачів-боржників

УВАГА
05.01.2024

Набула чинності постанова Кабінету Міністрів України № 1405 від 29 грудня 2023 року «Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України щодо оплати житлово-комунальних послуг». Цією постановою Уряд зняв обмеження на припинення надання послуги з електропостачання побутовим споживачам, що заборгували за електроенергію у регіонах, де не ведуться військові дії та які не перебувають під тимчасовою окупацією росії.  Відтепер постачальник електроенергії (для нашого регіону – ТОВ «ПОЛТАВАЕНЕРГОЗБУТ») буде ініціювати відключення побутових боржників від електроенергії.

Щоб не допустити відключення, побутовому споживачу потрібно звернутися до ТОВ «ПОЛТАВАЕНЕРГОЗБУТ» і з’ясувати, чи є у нього борг. У разі його наявності, сплатити його у найкоротші терміни. При своєчасному погашенню боргу, йому не доведеться сплачувати за відключення та повторне підключення до електромереж.

Пам’ятайте, відключення електроенергії можна уникнути, якщо вчасно розрахуватися за заборгованість.

 

                    Адміністрація АТ «ПОЛТАВАОБЛЕНЕРГО»

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше